Pattex Porselein Lijm: De Perfecte Oplossing voor het Repareren van Porselein

Pattex Porselein Lijm is een innovatieve en betrouwbare lijm die speciaal is ontworpen voor het repareren van porselein. Of het nu gaat om het herstellen van gebroken servies, het lijmen van een porseleinen beeldje of het fixeren van een kapotte vaas, deze lijm biedt de perfecte oplossing. Met zijn sterke hechting en duurzaamheid zorgt Pattex Porselein Lijm ervoor dat je porseleinen voorwerpen weer als nieuw worden.

Kenmerken van Pattex Porselein Lijm

Pattex Porselein Lijm heeft verschillende kenmerken die het een uitstekende keuze maken voor het repareren van porselein:

 • Sterke hechting: Deze lijm biedt een sterke en duurzame hechting, waardoor gebroken porselein stevig aan elkaar wordt gelijmd. Het zorgt ervoor dat de gerepareerde voorwerpen bestand zijn tegen dagelijks gebruik en niet gemakkelijk opnieuw breken.
 • Snelle droogtijd: Pattex Porselein Lijm droogt snel, waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat je het gerepareerde voorwerp weer kunt gebruiken. Dit bespaart tijd en maakt het mogelijk om snel door te gaan met andere taken.
 • Transparante afwerking: De lijm droogt op met een transparante afwerking, waardoor de gerepareerde delen nauwelijks zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat, waarbij de oorspronkelijke schoonheid van het porselein behouden blijft.
 • Waterbestendig: Pattex Porselein Lijm is waterbestendig, waardoor de gerepareerde voorwerpen veilig kunnen worden gewassen zonder dat de lijm loslaat. Dit is vooral belangrijk voor porseleinen servies en andere voorwerpen die regelmatig met water in aanraking komen.
 • Hittebestendig: Deze lijm is ook hittebestendig, waardoor de gerepareerde voorwerpen veilig kunnen worden gebruikt in de magnetron of vaatwasser. Dit maakt het ideaal voor het repareren van porseleinen mokken, borden en andere keukenartikelen.

Hoe Pattex Porselein Lijm te gebruiken

Het gebruik van Pattex Porselein Lijm is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Reinig de te lijmen oppervlakken grondig om ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van vuil, vet en stof. Dit zorgt voor een betere hechting.
 2. Breng een dunne laag lijm aan op een van de te lijmen oppervlakken. Gebruik niet te veel lijm, aangezien dit kan leiden tot overtollige lijm die uit de randen van het voorwerp komt.
 3. Druk de gebroken delen stevig tegen elkaar en houd ze enkele seconden vast om ervoor te zorgen dat de lijm goed hecht.
 4. Laat de lijm volledig drogen volgens de aanbevolen droogtijd op de verpakking. Vermijd het gebruik van het gerepareerde voorwerp voordat de lijm volledig is uitgehard.
 5. Indien nodig, verwijder overtollige lijm met een vochtige doek voordat het volledig droogt.

Toepassingen van Pattex Porselein Lijm

Pattex Porselein Lijm kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

 • Het repareren van gebroken porseleinen servies, zoals borden, kopjes, schotels en kommen.
 • Het lijmen van porseleinen beeldjes, vazen, lampen en andere decoratieve voorwerpen.
 • Het fixeren van kapotte porseleinen tegels, wastafels en toiletten.
 • Het herstellen van porseleinen sieraden, zoals oorbellen, kettingen en armbanden.

Met zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid is Pattex Porselein Lijm de ideale keuze voor al je porseleinreparaties. Het biedt een duurzame oplossing die ervoor zorgt dat je geliefde porseleinen voorwerpen weer in hun oorspronkelijke staat worden hersteld. Of het nu gaat om een waardevol erfstuk of een alledaags gebruiksvoorwerp, met Pattex Porselein Lijm kun je erop vertrouwen dat je reparaties lang meegaan.

Probeer Pattex Porselein Lijm vandaag nog en ontdek zelf de vele voordelen die het te bieden heeft. Repareer je porselein met gemak en behoud de schoonheid van je waardevolle voorwerpen!

Plaats een reactie