Porselein servies Villeroy en Boch

Porselein servies Villeroy en Boch

Villeroy en Boch is een bekend merk op het gebied van porselein servies. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en prachtige ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek servies of een modern design, Villeroy en Boch heeft voor ieder wat wils.

Geschiedenis van Villeroy en Boch

Villeroy en Boch is opgericht in 1748 en heeft sindsdien een rijke geschiedenis opgebouwd. Het bedrijf begon als een kleine aardewerkfabriek in het Duitse dorpje Audun-le-Tiche. In de loop der jaren groeide het uit tot een internationaal bekend merk. Vandaag de dag is Villeroy en Boch een van de meest toonaangevende producenten van porselein servies ter wereld.

De ontwerpen van Villeroy en Boch zijn altijd vernieuwend en eigentijds. Het merk werkt samen met gerenommeerde designers om unieke en stijlvolle serviezen te creëren. Het porselein van Villeroy en Boch wordt met veel zorg en vakmanschap vervaardigd, waardoor elk stuk een waar kunstwerk op zich is.

Collecties van Villeroy en Boch

Villeroy en Boch heeft een uitgebreid assortiment aan porselein servies. Hieronder worden enkele populaire collecties van het merk beschreven:

  • 1. Artesano Original: Deze collectie kenmerkt zich door zijn rustieke uitstraling en natuurlijke kleuren. Het servies is handgemaakt en heeft een ambachtelijke look.
  • 2. Mariefleur: De Mariefleur collectie is geïnspireerd op de kleurrijke bloemenpracht van de lente. Het servies heeft een vrolijke en speelse uitstraling.
  • 3. Flow: Flow is een moderne collectie met strakke lijnen en een minimalistisch design. Het servies is verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.
  • 4. La Classica Contura: Deze collectie heeft een klassieke uitstraling met een eigentijdse twist. Het servies is gedecoreerd met subtiele patronen en gouden accenten.

Naast deze collecties heeft Villeroy en Boch nog vele andere series, elk met zijn eigen unieke stijl. Of je nu houdt van traditioneel, modern, kleurrijk of neutraal, er is altijd een servies dat bij jouw smaak en interieur past.

Onderhoud van porselein servies

Om zo lang mogelijk van je Villeroy en Boch servies te kunnen genieten, is het belangrijk om het op de juiste manier te onderhouden. Hier volgen enkele tips:

  • 1. Handwas: Hoewel het porselein van Villeroy en Boch vaatwasmachinebestendig is, wordt handwas aanbevolen om de levensduur te verlengen.
  • 2. Vermijd schokken: Porselein is kwetsbaar en kan breken bij harde schokken. Wees voorzichtig bij het hanteren en stapelen van het servies.
  • 3. Gebruik geen schurende materialen: Gebruik geen schuursponsjes of schurende reinigingsmiddelen, omdat deze het porselein kunnen beschadigen.
  • 4. Opbergen: Bewaar het servies op een veilige plek, bij voorkeur in een servieskast met zachte voering om krassen te voorkomen.

Door deze eenvoudige tips te volgen, blijft je Villeroy en Boch servies in optimale conditie en behoudt het zijn prachtige uitstraling.

Conclusie

Villeroy en Boch is een gerenommeerd merk op het gebied van porselein servies. Met zijn hoogwaardige kwaliteit en prachtige ontwerpen weet het merk al jarenlang mensen te inspireren. Of je nu op zoek bent naar een klassiek of modern servies, Villeroy en Boch heeft voor ieder wat wils. Met zorg en vakmanschap vervaardigd, is elk stuk porselein van Villeroy en Boch een waar kunstwerk op zich. Door het servies op de juiste manier te onderhouden, kun je er lang van genieten. Kortom, Villeroy en Boch is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar stijlvol en duurzaam porselein servies.

Plaats een reactie